Växeltjänst

Vi är specialister på telefonisttjänster:
växelbemanning på distans och telefonpassning

Vi är sedan många år specialister på att vara telefonist på distans. För många av våra kunder har vi tagit över totalansvaret för telefonistfunktionen men vi erbjuder även lösningar vid speciella behov, viss tid eller när det ringer för mycket.

För företag, organisationer och landsting löser vi telefonistfunktionen på ett kostnadseffektivt sätt. För dig som kund innebär det att vi ser till att växeln alltid är bemannad oberoende av tidpunkt, Vår stordriftsfördel gör att vi alltid kan vara mer kostnadseffektiv än om företaget skall sköta allt detta självsemesterperioder, sjukfrånvaro eller oförutsedda toppar i antalet samtal.

Våra telefonister är utbildade till att svara på flera uppdrag vilket innebär fler telefonister som är redo att svara på era samtal och därav att våra svarstider kan hålls korta även när det ringer mycket.

Läs mer om vad vi gör för företag under kundreferenser

Sänk era kostnader och förbättra er växel

Är du nyfiken på hur ni kan förbättra er servicenivå i växeln  och samtidigt sänka era kostnader? Vi på Avesta teletjänst gör en kostnadsfri analys av ert behov, er situation idag och kommer med förslag på förbättringar.

Vi ser över er befintliga lösning inkl svarstider, personalkostnader samt driftskostnader inkl samtalshantering.

Kontakta oss idag för en prisuppgift


Vår växeltjänst innebär bland annat att vi kan koppla upp oss till era befintliga system (företagsväxlar samt hänvisningssystem). Har ert företag ej dessa behov utan vill enbart ha en telefonisttjänst med möjlighet till webbaserad hänvisning erbjuder vi en standardprislista, kika på telefonpassning.