Telefonpassning

Ett personligt svar är alltid trevligare än ett inspelat meddelande. Vi erbjuder telefonpassning där våra serviceinriktade telefonister svarar med ert företagsnamn när ni inte själva kan svara

telefonpassning från kunniga telefonister i AvestaVår telefonpassning är till för dig som vill att vi ska svara och ta ett meddelande. På så sätt missar ni inget viktigt när ni själva inte finns tillgängliga. Ni kanske har semesterstängt, överbelastning av samtal eller helt enkelt bara behöver lite hjälp med inkommande samtal.

Vem som sökt dig meddelar vi via e-post, SMS eller fax. Era kunder får ett personligt bemötande och ni får reda på vem som ringt. Vi kan även koppla vidare vissa samtal enligt era instruktioner, så att de viktiga samtalen alltid går fram.

 

Specialist på telefonpassning

Att koppla in sig på vår passningstjänst är enkelt.Det krävs ingen avancerad teknik eller installation.Vi är specialister på Svarstjänst och telefonpassning. Eftersom vi är många som finns tillgängliga bemöts era kunder alltid snabbt och professionellt. Tillsammans bestämmer vi hur ni vill att vi ska svara när det ringer och vart vi skall skicka informationen. Våra telefonister kan även förmedla annan viktig information om företaget till den som ringer.

Att koppla in sig på vår telefonpassning är enkelt. Det krävs ingen avancerad teknik eller installation och ni kan själva bestämma när ni vill koppla in eller ur tjänsten. Det gör att den även lämpar sig bra vid vissa tillfällen som tex semestrar, julstängt eller enstaka tillfällen.

Vi erbjuder en enkel prissättning av vår telefonpassningstjänst. Med hjälp av våra trevliga säljare väljer du själv den lösning som passar ert behov bäst. Vi kan även erbjuda en anpassad offert till företag med höga samtalsvolymer.

 

SVARA liten
15kr
per samtal
  • 395kr per månad
  • Hänvisningar som tillval 2)
  • 15 sekunder SLA 4)
  • 0kr per meddelande
  • 0.75kr per SMS

SVARA stor
6.95kr
per samtal
  • 1790kr per månad
  • Hänvisningar 100 anknytningar 3)
  • 15 sekunder SLA 4)
  • 0kr per meddelande
  • 0.75kr per SMS

Trafikavgifter tillkommer på alla utkopplade samtal (0.49 til fast telefoni/2.30 till mobiltelefon). Alla priser är exkl. moms
2) 200kr i fast avgift för block om 50 anknytningar.
3) Antal anknytningar som ingår, därefter tillkommer 200 kr i fast avgift om 50 anknytningar.
4) Medelsvarstid på besvarde samtal.

 

SVAR dag

Alternativ för dig som ej vill vara löpande kund men som har behov att kunna koppla dina samtal till oss vid enstaka tillfällen som tex vid en kick-off. Du betalar endast en dagavgift för den dagen du är inkopplad och har ingen fast månadsavgift.
Kontakta oss för mer information 

Kontakta oss