Telefonpassning och telefonisttjänster

Telefonisttjänster är så mycket mer än att bara svara i telefon

Telefonisttjänster

Telefonisttjänster är så mycket mer än att bara svara i telefon. Vi anser att en bra svarsstjänst och växel ska vara effektiv, professionell samt öka servicen och tillgängligheten för våra kunder. Ingen kund är precis likadan. Från enkel telefonpassning till kompletta lösningar för växlar, telefoni och samtalshantering. Därför har vi olika paket och skräddarsydda tjänster som kan anpassas efter behov.

Ingen kund är precis likadan. Från enkel telefonpassning till kompletta lösningar för växlar, telefoni och samtalshantering.

 

Telefonpassning

Ett personligt svar är alltid trevligare än ett inspelat meddelande. Våra serviceinriktade telefonister svarar med ert företagsnamn och tar ett meddelande eller kopplar ut samtalet efter era instruktioner.

Läs mer

Växeltjänster

Vår växeltjänst är otroligt flexibel och vi sätter ihop ett paket som passar er. Vår moderna teknik stödjer en mängd olika växlar och hänvisningssystem.

Läs mer

Konsulttjänster

Vill ni förnya er växel eller är intresserade av lösningar för att sänka era telefonist samt telefonikostnader? Våra kunniga konsulter kan se över vilken lösning som passar er.

Kontakta oss

 

Samtalshantering

 

Oavsett om det rör sig om en overflow lösning (där vi enbart tar de samtal ni ej hinner med) eller om vi tar över hela er växel och växelbord så har vi en lösning som passar er. Vi kan även erbjuda rådgivning där vi tittar på er befintliga lösning och gör en behovsanalys så att ni på så sätt kan öka och effektivisera er telefoni.

 

Alla våra tjänster ger dig:

 

  • Egen svarsfras: Hur vill du att vi svarar? (med fonetik)
  • Välj själv hur vi hanterar meddelandet (sms, e-post eller fax)
  • Individuella instruktioner som tex svarsfras samt kopplingsinstruktion
  • Egna instruktioner vid vissa samtal, tex koppla viss typ av samtal
  • Register med sökord över hela er organisation
  • Information om företaget tex öppettider, tjänster priser mm
  • Möjlighet att själv hänvisa anknytningen visa webben