Support

Hänvisning av telefon

Instruktion till hänvisning av telefon – Via webben

LOGGA IN

1. Logga in på http://www.avestateletjanst.se eller http://www.avestahvd.se
  2.  Skriv in hela ditt telefonnummer inkl riktnummer. Var noga med att inte använda mellansla i telefonnumret.
  3. Ange ditt lösenord. Är det första gången du loggar in skriver du 0000 (fyra nollor)  i lösenordsfältet.
  4. Klicka ”logga in”

HÄNVISA TELEFONEN

1. Klicka ”hänvisa min telefon” i översta menyraden.
  2. Välj orsak i rullisten. Detta visas för telefonisten.
  3. Ange datum till och från du vill att hänvisningen ska gälla. Hänvisningen plockas automatiskt bort vid stopp tiden.
    Väljer du att kryssa i rutan ”tills vidare” så måste du manuellt gå in och stoppa hänvisningen.
  4. I ruterna nedan väljer du om du vill lägga in några kommentarer. I översta rutan kommer informationen även att visas för de på ditt företag som går in och söker på dig som person. I nedersta rutan visas endast meddelandet för telefonisterna.
    Fyll gärna i vem som kan ta dina samtal om du ej är tillgänglig.
  5. Klicka på ”hänvisa”. Din hänvisning ska nu synas i vänsterkolumnen.

Ladda ner telefonpolicy