Kundrefrerenser

Best TransportBest Transport

Avesta Teletjänst började sitt samarbete med Best transport AB i maj 2004. Vi hjälpte då till med bokningar efter kontorstid. Genom åren hart samarbetet utökats och best transport AB har lagt över flera uppdrag på oss.

Så här tycker Michael Sundin/transportchef om samarbetet:

”Avesta Teletjänst hjälper oss att svara på samtliga våra kundsamtal mellan 18:00-07:00 på vardagar och alla helger, därefter kontaktar Avesta Teletjänst aktuell jourbil som utför uppdraget, på detta sätt slipper vi själva ha bemanning och får endast kostnader när våra kunder verkligen behöver oss, och vi behöver inte ha egen personal på kundtjänsten under ob tid. Vi har under vårt snart 6 åriga samarbete med Avesta teletjänst till och från haft kunder med tids kritiska reservdels lager där vi skall plocka ut och frakta gods under nätter och helger även dessa uppdrag klarar Avesta Teletjänst med högsta betyg.”

”Samarbetet med Avesta Teletjänst fungerar perfekt, de kan snabbt uppdatera aktuella rutiner om det skulle behövas och det är viktigt för oss, en flexibel leverantör helt enkelt. Personalen är trevlig och hjälpsam vilket är viktigt när de skall vårda vårt varumärke under dessa tider på dygnet.”

Vänligen se även www.besttransport.se